Program de instruire – INOVAȚIE ÎN EDUCAȚIE, ARHITECTURI ȘI PERSPECTIVE DE VIITOR

                În perioada 16-17 decembrie 2016 în amfiteatrul Facultății de Educație Fizică și Sport din Universitatea OVIDIUS s-a desfășurat programul de instruire INOVAȚIE  ÎN  EDUCAȚIE,  ARHITECTURI  ȘI  PERSPECTIVE  DE  VIITOR. Programul de instruire a fost condus de prof.dr. Florian Colceag. personalitate marcantă a educației de excelență, antrenor al copiilor olimpici care au obținut peste 60 de medalii de aur la competițiile internaționale.

               Programul organizat de Asociația Centrul de Excelență în Mediere și Educație – LUMINA în parteneria cu Universitatea Ovidius din Constanta, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, dar și Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ a prilejuit participanților, specialiști în educație dar și studenților , dezbaterea problemelor ce vizează educția tinetei generații în actualul context socio-economic.

              Programul a oferit participanților oportunitatea unui schimb de bune practici naționale și internaționale în domeniul educației Mileniului III.     

(vezi Galeria Foto)